Verkko-Vitsanen

Tervetuloa Tapiolan lukion verkkolehden sivuille! Tässä Iidis, verkko-Vitsasen toinen päätoimittaja.

Sähköinen Vitsanen on ensimmäistä kertaa käytössä tänä syksynä. Sivut ovat vielä alussa, mutta tulet löytämään täältä Vitsasen paperiversiossakin nähtävät artikkelit, vanhoja artikkeleita, ajankohtaista asiaa ja (pian) paljon muuta. Kannattaa ihmeessä käydä selailemassa artikkeleita. On myös mahtavaa saada aikaan keskustelua ja kuulla mielipiteitä kirjoituksista, joten käykää jättämässä kommentteja! 🙂

Syksyn 2016 ensimmäinen Vitsanen julkaistiin 10.10., Aleksis Kiven päivänä. Uusi toimitus on innolla työn parissa ja toivottaa hyvää syksyä! Paperilehden päätoimittajaa Elinaa lainatakseni:

”Tämä Vitsasen syysnumero on täynnä mielenkiintoisia artikkeleita jokaisen makuun: luettavaa on tarjolla niin haastatteluista kyselyihin aina leffa-ja kirjavinkkauksiin saakka. Pitäkäähän pieni ”breikki” ja tutustukaa tätä lehteä lukemalla Tapiolan lukiota koskeviin asioihin sekä muihin ajankohtaisuuksiin!”

Käykää siis lukemassa uusin lehti, jossa on muuten myös vinkkejä opiskeluun! Ja pyörikää ympäri nettilehteä ja tutustukaa sisältöön. 🙂

Hyvää toisen jakson alkua!

~Iidis