Syksyn elokuvavinkkaus

Suicide Squad

Eivätkö kaikki olekin jo kyllästyneet hyviksiin? Batmanin ja Supermanin on aika väistyä. Mitä jos sekoitetaan roolit? Annetaan pahisten pelastaa maailma! Eikö olekin ihanan helpottavaa luovuttaa maailma maailma mielipuolille, moraalittomille  ja epäluotettaville pahiksille, jotka voisivat tappaa sinut pelkästä tylsyydestä. Näin teki David Ayer, Suicide Squad -elokuvan käsikirjoittaja ja ohjaaja. Suicide Squad perustuu sarjakuvaan Iskuryhmä X:stä, jonka tarkoituksena oli selittää, miksi superpahikset ovat yhä vapaalla jalalla.

Yliluonnolliset tuhot aiheuttavat kauhua ja katastrofia New Yorkissa Yhdysvalloissa. Amanda Walker haluaa koota mm. Batmanin vankilaan toimittamista vangeista itsemurhajoukon, joka yrittää pysäyttää katastrofin aiheuttajan. Jos he onnistuvat, hyvä niin, mutta jos eivät, heitä voi syyttää tuhosta. Roistoja motivoidaan kiristyksellä, uhkailulla ja lahjonnalla. Voivatko pahikset pelastaa maailman, vai aiheutuuko tästä kaikesta vain isompi sotku?

Suicide Squad sai ensi-iltansa elokuussa ja pyörii edelleen elokuvateattereissa. Elokuvan päärooleissa ovat näyttelevät Margot Robbie (Harley Quinn), Will Smith (Deadshot), Adewale Akinnuoye-Agbaje (Killer Croc) ja Jai Courtney (Kapteeni Bumerangi). Muissa päärooleissa nähdään Jared Leto (Jokeri), Cara Delevingne (Lumoojatar), Joel Kinnaman (everesti Rick Flag) ja Viola Davisin (Amanda Walker).