Musiikin loistoa pimeyteen

Musiikki on monelle se tapa, jonka avulla virittäydytään joulutunnelmaan. Tänäkin vuonna lukiomme musiikkiluokkalaiset mahdollistivat jokaiselle oivan tilaisuuden rentoutua hetkeksi järjestämällä jo perinteeksi muodostuneen Syksyn pimeydestä nousee laulu -konsertin 4.12. 

Kuten konsertin nimestä voi päätellä, sen painopisteenä ovat lauluesitykset. Konsertissa kuulimmekin esityksiä upeilta laulusolisteilta, lauluyhtyeiltä ja kuoroilta. Acapella-esitysten lisäksi osassa kappaleista soitti mukana myös lukiomme orkesteri tai pienempi jousikvartetti. Vaskiyhtyettäkään ei sovi unohtaa. 

Näistä eri esiintyjäkokonaisuuksista saatiin taas kerran rakennettua mahtava kokonaisuus. Aplodeista päätellen yleisö nautti olostaan, mutta myös meistä esiintyjistä oli ihanaa seistä lavalla ja päästä näyttämään se, mitä olemme koko syksyn aikana harjoitelleet. Lavalla olemisessa on jotain taianomaista. Lauluyhtyeen kanssa laulaessa kaikki muu unohtuu ensimmäisestä yhteisestä hengityksestä alkaen siihen asti, kun kappaleen loputtua musiikin taika alkaa pikkuhiljaa haihtua. Onnistuneen esityksen jälkeistä oloa ei moni vaihtaisi mihinkään. 

Alla on videoita, joita voit katsoa, jos et päässyt konserttiin paikan päälle. 

Aada 19E