Nuorisovaltuuston Aada Ilvosen haastattelu

 

Haastattelimme Espoon nuorisovaltuustoon lukiostamme valittua Aada Ilvosta. 

“Oikein mukavalta tuntuu”, Aada Ilvonen kertoo tunnelmistaan. “On kivaa, että ihmiset ovat kokeneet, että minulla on samanlaisia arvoja kuin heillä ja että kaikki se vaalityöhön käytetty efortti tuotti tulosta.”

“Haluan vaikuttaa asioihin”, Aada kertoo. “Espoossa on paljon asioita, joita voitaisiin tehdä eri tavalla. Haluan, että niitä asioita muutetaan. Haluan olla itse mukana muuttamassa niitä ja antamassa ideoita siihen.”

– Mitä odotat nuorisovaltuustolta? “Ainakin sitä, että pääsen itse siellä antamaan omia ideoitani, mutta myös sitä, että saan siitä itse paljon irti. Ennen kaikkea tietysti myös paljon kokouksia.”

–Mitä haluat ajaa tai saavuttaa? “Vaalikampanjassani tärkeimpiä teemojani olivat ympäristö ja nuorten mielenterveyspalvelut. Mielestäni olisi ensisijaisen hienoa, että näihin asioihin liittyviä muutosideoita saataisiin eteenpäin.”

–Haluatko vielä sanoa jotain äänestäjillesi? “Kiitos tuesta ja siitä, että luotitte minuun.”

Lauri Mentula & Emilia Tolvanen