Pääkirjoitus 3/2016

Syksyinen tervehdys Vitsasen toimitukselta!

Nyt eletään jo lokakuuta eli koulumme upouudessa rakennuksessa on tullut opiskeltua jo peräti kaksi kuukautta. Tämän kouluvuoden ensimmäinen koeviikkokin on takana päin.

Mitä teillä tulee mieleen sanasta syksy? Joku teistä saattaa ajatella pian alkavaa syyslomaa, jota moni odottaakin innolla. Jonkun mieleen voi myös muistua muilta vuosilta ni pimeät ja lyhyet päivät, jotka syksy tuo tänäkin vuonna tullessaan. Suhtautuu syksyyn sitten positiivisesti tai negatiivisesti, kaikki ajatukset ovat hyväksyttäviä (vaikka aina sitä onkin hyvä löytää asoista myös niitä hyviä puolia!). Kuten talvi, syksykin herättää ihmisissä monenlaisia tunteita. Irse jään kaipaamaan lämpimämpiä säitä, mutta toisaalta ulkona on nyt vallitsevan kaunista. Lisäksi puolukkakausi on juuri meneillään, mistä me kaikki puolukanystävät voimme olla iloisia. Eikä pidä unohtaa tuota pikaa alkavia Hulluja Päiviä!

Tämä Vitsasen syysnumero on täynnä mielenkiintoisia artikkeleita jokaisen makuun: luettavaa on tarjolla haastatteluista testeihin ja aina leffa- ja kirjavinkkauksiin saakka. Pitäkäähän pieni ”breikki”ja tutustukaa tätä lehteä lukemalla Tapiolan lukiota koskeviin asioihin sekä muihin ajankohtaisuuksiin!

Vitsasen väki toivottaa kaikille antoisaa ja mukavaa syksyä!