Kenkäteos 60-vuotiaan Tapiolan kunniaksi

IMG-20181214-WA0022Koulumme vietti tänä vuonna 60-vuotisjuhlaviikkoaan noin kuukausi sitten, 5. – 10.11. Sen kunniaksi oli paljon ohjelmaa, joista yksi oli koko koulun voimin toteutettu yhteisötaideteos. Jokainen meistä toi kouluun vanhan kengän ja maalasi sen kuvataideluokassa akryylimaaleilla. Kengät sijoitettiin koulun käytävien varsilla oleville ikkunalaudoille symboloimaan tätä usean opiskelijan omasta polusta koostuvaa yhteistä, pitkää opin taivalta Tapiolassa.

Taideteokseen kuului myös yhteinen osuus aamunavauksessa. Keräännyimme kaikki ulos luokista ja muodostimme koko koulun käytävät kiertävän ketjun. Tömistysaalto lähti C-käytävän päästä ja kiersi yläasteen puolelta B-käytävälle ja ruokalaan. Vaikka aalto ilmeisesti pätki joissakin kohdissa eikä ollut vielä saavuttanut meitä B-käytäväläisiä, kun opettaja jo kuulutti jutun loppuneen, pääsi aalto kuitenkin loppuun, ja juttu jäi hauskasti mieleen. Alta löytyy vielä pieni video B-käytävän aallosta!

~Iidis 16C