Pääkirjoitus, 1/2019

Moi, ja erittäin hyvää (vaikkakin vielä sohjoista) kevään alkua!

Kuten muutkin lukiomme ovista päivittäin sisään liukastelevat kulkijat, me Vitsasen uudet päätoimittajat (Maisa, aka se pitkä ihminen, ja Ville, se jolla on hulmuavat hiukset – hauska tutustua) olemme tosi tosi tosi innoissamme uhkaavasti lähestyvästä koeviikosta. 😉 Toivomme, että Vitsasen uuden numeron lukeminen antaa kaikille lukiomme opiskelijoille voimaa, motivaatiota ja aivokapasiteettia, jota tarvitsemme tämän koitoksen ylittämiseen.

Jumalaiset abit lähtivät, ja meistä kakkosista pitäisi kovaa vauhtia olla kehittymässä uusia jumalia. Tehtävä ei ole helppo, mutta teemme parhaamme. Rajamäen sanoin: “Kun oikein tekee, oikein menee.”

Tästä numerosta löytyy artikkeleita niin uudesta opiskelijakunnan hallituksesta, toimittajakunnan aloittamasta Huhtihaasteesta, Hongkongissa asumisesta kuin Englannin kirjeenvaihtajamme kuulumisistakin. Uutuutena tarjoamme teille myös Tapiola-bingon, joka tuo piristystä pitkiin koulupäiviin.

Tsemppiä ja hauskoja lukuhetkiä kaikille!

Maisa ja Ville