Mikä jouluelokuva olet?

1. Milloin yleensä aloitat joulun odotuksen?

a) Marraskuun ensimmäisenä päivänä.

b) Joskus joulukuussa.

c) En ikinä.

2. Mikä on paras jouluruoka/-herkku?

a) Kaikki jouluruoka!

b) Piparit.

c) En pidä jouluruoasta yhtään.

3. Mikä kuulostaa parhaalta?

a) Kotona oleskelu, jouluelokuvien katsominen ja suklaan syöminen.

b) Kavereiden kanssa elokuviin tai jouluostoksille meneminen.

c) Kevään odotus ja kesäloma.

4. Miten ystäväsi kuvailisivat sinua?

a) Ystävällinen ja luotettava.

b) Luova ja viisas.

c) Temperamenttinen ja hauska.

5. Pidätkö enemmän lahjojen antamisesta vai saamisesta?

a) Antamisesta

b) Saamisesta.

c) En toivo lahjoja enkä anna niitä kenellekkään.

6. Mikä on lempielokuvasi vuodelta 2019?

a) Avengers: Endgame

b) Se: Toinen luku

c) Joker

7. Mikä on joulussa tärkeintä?

a) Perhe ja tunnelma.

b) Lahjat ja ruoka.

c) Joululoma.

Eniten a-vastauksia:

Joulupukki ja noitarumpu

Sinä rakastat joulua! Sinulle joulun aika ja odotus on vuoden parasta aikaa. Aloitat joulun odotuksen aikaisin ja pipareita leivot jo marraskuussa. Tunnelma, perhe ja jouluperinteet ovat sinulle joulussa tärkeintä. Pidät rentoutumisesta jouluelokuvien äärellä ja glögistä, joka lämmittää. Saatat usein päätyä ostamaan liikaa joululahjoja innostuessasi. Joulu saa sinut loistamaan!

Eniten  b-vastauksia:

Frozen 

Olet kohtuullinen jouluihminen. Et ehkä villiinny joulun menoista, mutta pidät joulusta silti. Pidät uusista jouluelokuvista ja joulubiiseistä. Pimeyttä valaisevat jouluvalot, ystävät ja joululahjat saavat sinut hyvälle tuulelle. Joulukuun yleensä vietät odottaen lahjoja. Jouluaaton perinteet eivät ehkä ole sinulle tärkeintä, joten annat vain joulun viedä. 

Eniten c-vastauksia:

The Grinch

Et taida olla jouluihminen. Et piittaa joulusta ja siihen liittyvästä hössötyksestä. Erilaiset joulukoristeet, jouluelokuvat tai joulumusiikki ei sinua kauheasti liikuta. Joulu on sinulle enemmänkin rauhoittumisen aikaa. Odotat kovasti lomaa ja taukoa koulusta. Kunnon rentoutuminen on aina hyvästä ja ehkä siihen muutama piparikin mahtuu.