Esittelyssä vuoden 2021 OPKH

OPKH:n uusi kausi on lähtenyt jälleen vauhdilla käyntiin, ja nyt on aika esitellä uusi hallitus! Hallituksessa on mukana jälleen sekä uusia että vanhoja jäseniä, joista kaikki kertovat, mikä sai juuri heidät mukaan OPKH:n toimintaan.

Mukana tämän vuoden hallituksessa ovat Anna (pj), Micaela (vara-pj), Eeva (kestävä kehitys -vastaava), Saara (rahastonhoitaja), Aada (sihteeri), Alli sekä viestintävastaavat Anni, Emilia ja Adalmina.

Anna: Opkh on helppo ja tosi konkreettinen tapa vaikuttaa koulun ja opiskelijoiden arkeen. On kivaa päästä ideoimaan ja järkkäämään kaikennäkösiä tapahtumia ja tempauksia.

Eeva: Musta on hauskaa päästä järjestämään ja ennen kaikkea ideoimaan erilaisia tapahtumia ja tempauksia opiskelijoiden iloksi. Samalla saa tutustua uusiin ihmisiin.

Emilia: Halusin päästä mukaan ideoimaan ja toteuttamaan tempauksia ja tapahtumia, sekä vaikuttamaan konkreettisesti opiskelijoiden asioihin. 

Saara: Parasta opkh:ssa on, että pääsee edistämään koulun viihtyvyyttä muiden opiskelijoiden kanssa ideoiden – ja vain mielikuvitus on rajana! Opkh:ssa pääsee vaikuttamaan lukion arkeen monella tapaa.

Aada: Opkh:ssa pääsee tekemään kaikkea toisten eteen sekä tutustumaan uusiin ihmisiin. Yhdessä tekeminen best 😀

Alli: On tärkeää, että me opiskelijat saadaan vaikuttaa meidän oppimisympäristöömme. Ja sitä varten opkh on! On myös ihanaa piristää muita (ja itseä) kaikenlaisilla kivoilla tempauksilla.

Adalmina: Koen Opkh:n toiminnan tuovan vaihtelevuutta kouluarkeen ja minusta on mukavaa päästä suunnittelemaan ja toteuttamaan yhteistä tekemistä.

Muun muassa halu vaikuttaa koulun arkeen ja järjestää erilaisia tapahtumia ovat siis asioita, jotka ovat innostaneet tämän kauden jäseniä. Kevään aikana OPKH on ehtinyt järjestää jo monenlaista toimintaa ja edustaa lukiolaisia erilaisissa kokouksissa. Hallituskausi lähti käyntiin normaalia hiljaisemmin, sillä etäopiskelu vei veronsa. Kun kouluun päästiin takaisin, ei hallitusta estellyt enää mikään. Vapun aikaan OPKH:n huoneessa kävikin kova vilske ja huone täyttyi munkeista sekä vesi-ilmapalloista.  

Jos sinulla on ideoita, ajatuksia tai toiveita esimerkiksi lukion arkeen liittyen, tule vetämään hallituksen jäseniä hihasta. Myös OPKH:n uusin innovaatio, Pasi-palautelaatikko, ottaa postia mielellään vastaan. Nyt on kuitenkin aika lomailla, joten OPKH palaa jälleen kesän jälkeen tositoimiin – pysy siis kuulolla ja seuraa Instagramissa @tapiolanopkh!